Home > From Grapes to Wine in press > Ghid succint de alegere si servire al unui vin vechi

Ghid succint de alegere si servire al unui vin vechi

Noul numar din Vinul.ro gazduieste articolul meu despre alegerea si pregatirea unui vin vechi. Am atins aspecte legate de nivelul lichidului: ceea ce e acceptat pentru sticlele de vin de 20, 30, 40 si 50+ ani, starea generala a sticlelor, astfel incat a se asigura o sansa cat mai mare de succes in a alege un vin inca bun de baut. Sunt diferente intre sticlele de Bordeaux si cele de Burgundia.

Intreg articolul poate fi accesat la urmatorul link:

http://vinul.ro/ghid-succint-de-alegere-si-servire-a-unui-vin-vechi.html

in poza sunt cateva sticle de Chateau Haut-Bailly 1964 cu etichete complet compromise dar cu nivel al lichidului foarte bun. Cei interesati in achizitionarea de vinuri vechi, cum sunt cele din pozele de mai sus, ma pot contacta pe adresa mea de email: cosmin.grozea@gmail.com

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: