Home > Pub > (P) Conti Grup – Partener de Servicii la PROVINO

(P) Conti Grup – Partener de Servicii la PROVINO

Conti Grup, unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente, accesorii si utilaje HoReCa din Romania, este Partener de Servicii al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie organizat la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie. Conti Grup asigura linia de bucatarie utilizata de maestri bucatari pentru realizarea show-urilor gastronomice in cadrul salonului exclusivist „Art, Music and Gastronomy”.

„La Festivalul PROVINO vom incerca sa propunem solutii complete, nu ne vom rezuma doar la echipamente individuale. Speram ca factorii de decizie din Horeca sa fie prezenti in numar cat mai mare la acest festival unde ne dorim in primul rand sa cunoastem cat mai multi oameni din domeniu. Implicit, speram sa le captam acestora atentia asupra avantajelor pe care Conti Grup le aduce in piata, stim ce insemna cu adevarat sa “construiesti” HoReCa impreuna si avem toate ingredientele care sa faca un client sa cresca”, a precizat Gabriel Ailoae, proprietar Conti Grup.

La PROVINO vor fi expuse cateva dintre echipamentele Conti Grup, nelipsite din bucatariile restaurantelor de astazi, pornind de la cuptorul cu convectie Retigo, un cuptor din gama Premium, cu o serie de functiuni care pot face diferenta in bucatarie, pana la accesoriile pentru inventarul din bucatarie si din sala de restaurant.

„Garantia calitatii produselor noastre este data de reputatia brandurilor pe care le alegem si distribuim pe piata romaneasca: Fagor Industrial, Winterhalter, Retigo, Zanolli, Aluminox, etc. Obiectivul nostru principal este sa abordam personal fiecare proiect in parte, indiferent de complexitatea sau simplitatea lui si sa ii asiguram succesul. In ceea ce priveste piata din judetul Iasi, consideram ca zona de gastronomie este tot mai diversificata si mai sofisticata, unele din restaurantele de aici fiind recunoscute in toata tara. Vinul bun merge cel mai bine cu o mancare de calitate, pentru aceasta consideram ca orasul Iasi poate oferi Festivalului PROVINO valoarea de care ar trebui sa se bucure”, a adaugat reprezentantul Conti Grup.

Categories: Pub
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment