Home > Romania > S-a lansat noul magazin online real,- wine boutique

S-a lansat noul magazin online real,- wine boutique

real online

Noul an a venit cu o lansare mult-asteptata pentru pasionatii de vinuri premium: Real,- Hyper Magazine intra pe piata vinurilor online din Romania cu REAL,- Wine Boutique, un magazin online cu livrare nationala. Magazinul poate fi accesat la urmatoarea adresa, si este optimizat pentru cele mai folosite browsere, Google Chrome si Mozilla Firefox:

www.real-wineboutique.ro

Site-ul este friendly cu utilizatorul iar comenzile se pot plasa atat de catre membri, cat si de catre simpli vizitatori prin completarea unui formular scurt de comanda. Site-ul nu duce lipsa de promotii, insa unele sunt adresate exclusiv membrilor deci crearea de cont aduce beneficii imediate celor care se inscriu. Site-ul este facut special pentru ca utilizatorul sa poata gasi vinurile preferate in cel mai scurt timp: filtrele sunt usor de folosit, sunt prezente inca din prima pagina si vin cu un numar variat de optiuni. Astfel utilizatorul este la doar cateva click-uri distanta de produsele preferate.

rating real

Magazinul online va contine intreaga gama de vinuri care sunt listate in acest moment in cele patru magazine din tara, in plus isi va largi portofoliul cu numeroase alte vinuri de la crame din Romania si va avea de asemenea importuri proprii si vinuri in exclusivitate. Coletele se livreaza in decurs de 24-48h de la plasarea comenzii, in deplina siguranta datorita cutiilor speciale folosite pentru transportul acestora.

Extrem de interesante mi se par vinurile de Bordeaux pe care le au la vanzare cu preturi bune si ratinguri mari:

Bdx

Revin cu mai multe detalii pe blog, dupa ce plasez si primesc prima comanda.

 

Categories: Romania
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: