Home > Romania > Oameni si vinuri din real,- (II)

Oameni si vinuri din real,- (II)

10872875_1675727265988235_6601241751919457959_o

*prima parte a interviului poate fi citita aici.

6) In zona Suceava exista si alte evenimente similare dedicate vinului la care pot participa pasionatii de vin ?

A.B. Da, in Suceava se mai organizeaza degustari de vinuri insa, nu la nivelul celor desfasurate in real,- adica cu vinuri premium si super premium si asocieri culinare special gandite pentru fiecare vin in parte. Ne recomanda complexitatea evenimentelor atat prin vinurile mari oferite spre degustare, cat si prin pairing-ul food&wine, realizat de specialisti in domeniu. Cred ca ceea ce oferim este unic si inovator in zona noastra.

7) Ati mentionat initiative particulare la nivelul departamentului de vin care sa vina in intampinarea clientilor si sa usureze alegerea vinurilor. Despre ce este vorba ?

A.B. Venim in intampinarea clientilor nostri cu personal pregatit. Avem somelier de serviciu. Colegul meu Iulian Pintilei, somelier cu o vechime de peste 7 ani in domeniu, are poza si numarul de telefon in perimetrul raionului de vinuri. In cazul in care nu este prezent la stand raspunde prompt la orice intrebare adresata telefonic de clientii nostri, oferindu-le in permanenta consiliere si astfel facilitand alegerea vinului.

IMG_9644

8) Am avut placerea sa va intalnesc prima oara la unul dintre evenimentele Wine Club din Arad cand mi-ati povestit ca participati la un curs de vin. Despre ce este vorba ?

A.B. Am participat si cu bucurie absolvit alaturi de alti colegi din cadrul retelei de magazine real,- modulul Wine & Spirits Education Trust Level 1 (WSET Level 1). Suntem intr-un proces continuu de invatare si specializare pentru a putea oferi cele mai documentate recomandari clientilor nostri. In luna noiembrie vom participa la modulul WSET Level 2.

9) Sunteti foarte preocupata de partea de vinuri si va admir pentru aceasta dedicatie. A fost vinul o pasiune mai veche sau este o descoperire recenta ?

A.B. – Pasiunea mea pentru vinuri  s-a nascut din dorinta de a implementa exemplar proiectul Real Wine Boutique. Mi-am dorit sa reusesc si am inceput sa studiez pentru a face fata provocarii. Am facut lucrurile cat am putut de bine. Ca si bonus a inceput sa ma prinda povestea vinului, a inceput sa-mi placa. Marturisesc cu placere ca fiecare sesiune de degustari este o noua provocare. Imi intampin participantii si clientii cu drag si cu mici epistole despre vinuri. Lansez subiectele sesiunii si provoc participantii si specialistii sa-si impartaseasca pareri despre aromele nebanuite si despre gustul desavarsit pe care-l testam. Suntem intr-o legatura permanenta intretinuta de filozofia fiecarei sticle de vin degustat.

1939565_1690725067821788_1202811129713171752_o

10) Cand sunt programate urmatoarele evenimente in magazinul real,- din Suceava si ce vinuri vor fi ?

A.B. – Urmatoarea serie de evenimente Totul pentru gust si Wine Club se va desfasura in zilele de 15 Octombrie si 16 Octombrie, vinurile fiind oferite de partenerul nostru specializat pe vinuri premium spaniole, Crama Borha.

Advertisements
Categories: Romania
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: