Home > Romania > Real Hyper Magazine promoveaza vinul bun – Interviu (partea I)

Real Hyper Magazine promoveaza vinul bun – Interviu (partea I)

real wine boutique (9)

Pentru ca a venit vara si litoralul romanesc e cea mai buna destinatie pentru un weekend mai prelungit, circumstantele au facut sa trebuiasca sa vizitez marii retaileri care in mare parte fac piata pe aici. Dupa o vizita prin mai multe astfel de locatii, m-am oprit si in real,-. Cu ocazia acestei vizite am avut oportunitatea sa-l intalnesc in real,- Constanta pe Dl Catalin Peltecu, directorul de magazin, care mi-a raspuns cu amabilitate la cateva intrebari in timpul turului intreprins impreuna.

3a17acf

1) Observ o tendință de schimbare în magazinele real,- parca nu mai este aceeasi atmosfera. Imi puteți spune mai multe despre acest lucru?

CP: De cand s-a înființat Real Hyper Magazine și a preluat cele 4 magazine de la Real Hypermarket, strategia companiei s-a axat pe o repoziționare a brandului real,- catre o categorie de produse mai speciale. Am realizat acest lucru prin introducerea unor producatori locali în rețeaua noastră pentru a avea in principal produse proaspete,  dar si alt gen de produse locale care raspund cel mai bine nevoii comunitatii din care facem parte. Mai mult decat atat, reusim sa pastram valorile comunității locale, cum ar fi produsele cu specific turcesc. Pe langa aceasta strategie de repozitionare, viziunea noastră asupra magazinelor real,- este sa dam posibilitatea clienților sa găsească produse gourmet din mai multe arii intr-un singur loc intr-un spațiu special amenajat.

2) Cum puneți în practica acest lucru ?

‎Prin crearea zonelor special amenajate în magazin.  De exemplu, dupa cum vedeti, real,-wine boutique este un concept care creaza un spațiu special dedicat vinurilor și cunoscătorilor în magazinele noastre, clar definit prin sortimentatia diferita, în special vinuri de HoReCa: premium și super-premium, romanesti și de import care acoperă practic intreaga lume a vinului. real, – wine boutique a fost fondat pe ideea ca oricine poate experimenta povestea vinurilor locale si internationale. Este un rai pentru iubitorii de vinuri, atat pentru amatori cat si pentru cunoscatori, unde somelierii nostri sunt dornici sa ghideze in descoperirea soiului de vin din pahar, pornind de le terroir-ul, oamenii si truda investita de cei care il produc. În cadrul acestui spațiu se desfășoară regulat evenimente dedicate vinului.

3) ‎Ce fel de evenimente au loc și când?

Evenimentele sunt de doua tipuri: Totul pentru gust și Wine club, care au loc la fiecare 2 saptamani intr-un magazin real,-. Sunt evenimente tematice cu demonstratii live, unde participantii invata cum sa imbine vinul si mancarea, pentru a obtine o experienta senzoriala completa.

11225095_851212751625581_8298205740640954282_o

Totul pentru gust este un tip unic de evenimente gourmet cu tematica, care propune participantilor o calatorie gustativa menita sa aduca o schimbare in modul in care privim vinul si mancarea. Ceea ce realizam in cadrul acestor evenimente atent pregatite imreuna cu partenerii nostri, este sa surprindem participantii prin asocieri inedite intre preparate culinare rafinate executate live de catre cei mai buni specialist bucatari gourmet si vinuri atent alese sa complimenteze preparatele intr-un mod armonios si original.

Am organizat evenimente cu crame renumite: Tohani, Girboiu, Basilescu, Segarcea, precum si cu importatori si distribuitori ca Premium Drinks, Lerida, Vinimondo sau Lozano. Ultimul eveniment de la Constanta a fost realizat in parteneriat cu Domeniul Coroanei Segarcea, 23-24.07.2015.

*continuare in a doua parte a interviului

Categories: Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: