Home > Uncategorized > Totul pentru gust – Constanta 27 Iunie

Totul pentru gust – Constanta 27 Iunie

11415585_848935565186633_3282721692887407445_o

Pentru cei care ajung in weekend-ul care vine la mare in Constanta este o ocazie foarte buna sa petreaca cateva ore in compania unor vine bune servite impreuna cu preparate special pregatite in cadrul zonei Wine Boutique din Real Constanta. Evenimentul ‘Totul pentru gust‘ va incepe sambata 27 Iunie de la ora 12:00, participarea este gratuita in limita a 20 de locuri, doar cu inscriere prealabila pe Facebook sau la biroul Info Clienti.

Meniul servit in cadrul ‘Totul pentru gust’ va incepe cu Prosecco Villa Sandi Il Fresco servit ca aperitiv, Alamos Torrontes 2012 din Argentina alaturi de Creveti cu sos de lime, Catena Zapata Chardonnay 2013 din Argentina alaturi de Foie gras, Casa del Bosque Pinot noir 2013 din Chile alaturi de branza de capra Camembert, Alamos Malbec 2013 din Argentina alaturi de Muschi de porc la cuptor, Klein Constantia Mr.Marlbrook 2009 (cupaj de Merlot, Malbec, Cabernet franc, Petit verdot, Shiraz ) din Africa de Sud alaturi de Filet de vita cu piure de păstârnac.

Pentru cunoscatori si cei din Horeca, vineri 26 Iunie incepand de la ora 18:00 va avea loc evenimentul ‘Wine Club‘ in cadrul caruia vor putea fi degustate urmatoarele vinuri: spumant Franciacorta Contadi Castaldi Brut ca aperitiv, Mastroberardino  Fiano di Avelino 2012 alaturi de Paste cu fructe de mare, Pascal Jolivet Sancerre Blanc 2013 alaturi de Filet de dorada la cuptor cu sos de lime si ulei de masline, Paul Jaboulet Aine Les Cedres Rouge Chateuneuf du Pape 2007 alaturi de Black Angus steak si Mastroberardino Radici Taurasi 2007 alaturi de Cotlete de miel. Participarea la ‘Wine Club’ se face doar pe baza de invitatie nominala.

Vinuri bune si o introducere foarte buna pentru cei care nu le cunosc. Reprezentante ale importatorului vor dezvalui povestea fiecarui vin  si a cramelor.

 

 

 

 

 

 

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: