Home > Romania > Noul catalog de vinuri Real,-wine boutique

Noul catalog de vinuri Real,-wine boutique

IMG_20150505_131344

In ultima vizita la una dintre locatiile Real hyper market am gasit la raionul special amenajat sub conceptul Real,-wine boutique noul catalog de vinuri editia 2015. Este un catalog profesionist, special realizat sub forma unui ghid de descoperire (discovery guide) care ofera informatii de baza tuturor celor care doresc sa descopere lumea vinului.

IMG_20150505_131416

Catalogul este structurat pe doua sectiuni mari:

– Vin spumant si Sampanie: unde se regasesc informatii despre Povestea vinului spumant, Creatorii lui, Cum se fabrica ?, Sampania in cifre, Tipuri de Sampanie, Spumant international si Servirea spumantului.

IMG_20150505_132040

– Vinuri albe si rosii unde informatia este prezentata asemanator: Tipuri de vin, Cum se fabrica ?, Tipuri de vin alb, de vin rosu si Tipuri de pahare de vin.

IMG_20150505_132203

Ceea ce mi-a placut mult este ca cele mai importante soiuri de struguri sunt analizate in detaliu, oferindu-se informatii despre caracteristicile fiecarui tip de strugure, varietati ale productiei, mancaruri asociate, etc. ceea ce ajuta consumatorul in intelegerea mai buna a vinului pe care-l achizitioneaza. Cu alte cuvinte, informatii despre ce ar trebui sa regasesca in sticla cumparata, toate etichetele prezentate in catalog putand fi achizitionate din acest loc.

Am aflat cum isi selecta calugarul benedictin Perignon strugurii si cum a luat fiinta faimoasa Champagne Dom Perignon, povestea aparitiei Champagne La Grande Dame de la Veuve Clicquot, diferentele de productie ce confera stilul propriu ale sampaniilor Krug, Ruinart sau Billecart-Salmon, povestea italiana a Prosecco-ului, etapele de realizare a vinului incepand de la munca efectiva din vie, si o multime de alte informatii pretioase.

IMG_20150505_131532

Acest catalog este disponibil in fiecare magazin Real la sectiunea Real,-wine boutique si este de asemenea oferit fiecarui participant la evenimentele  “Totul pentru gust” si “Wine Club” ce se desfasoara in incinta magazinelor Real. Participarea la aceste evenimente se face numai printr-o rezervare in avans direct pe pagina de Facebook a magazinului, fie printr-un apel catre numarul de telefon mentionat in spotul de la TV sau de la radio.

IMG_20150505_132215

Personal mi se pare o initiativa de laudat pentru ca face lumina in multitudinea de etichete prezentate la raft, consumatorul facand astfel tranzitia gradual si poate deveni mai usor un cunoscator al vinului. Catalogul este destul de stufos si contine mult mai multe informatii interesante decat cele reproduse in pozele din articol.

IMG_20150505_131710

 

Categories: Romania
  1. Calin Mihai
    May 5, 2015 at 15:46

    daca ar merge si cu o varianta online ce fericire pe noi astia din Bucuresti.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: