Home > Pub, Romania > Real,-Wine Club degustare in Real Constanta 17-18 Aprilie 2015

Real,-Wine Club degustare in Real Constanta 17-18 Aprilie 2015

11148494_811238858956304_1686291817834360402_o

Real,-Wine Boutique organizeaza lunar in doua dintre magazinele sale degustari de vin si asocieri de preparate culinare la care sunt invitati sa participe gratuit iubitori de vin. Sub conceptul Real,-Wine Club se desfasoara in doua zile consecutive in cadrul aceluiasi magazin doua evenimente diferite:

Totul pentru gust‘ este un concept creat cu scopul de a educa si a oferi participantilor la degustare o experienta completa care presupune prezentarea vinurilor de catre reprezentati ai cramelor din Romania sau ai importatorului pentru vinurile de import, si asocierea cu preparate culinare potrivite care sa sporeasca experienta senzoriala. Este un eveniment la care poate participa orice amator de vinuri in limita locurilor disponibile. Inscrierea pentru acest eveniment se face fie prin acest link prin inregistrarea datelor, fie printr-un apel catre numarul de telefon mentionat in spotul de la TV sau de la radio:

https://www.facebook.com/RealHypermarketConstanta?sk=app_195646697137509&ref=woobox

photo 4

In cadrul sesiunii de Sambata 18 Aprilie din cadrul Real Constanta, incepand cu ora 12:00, participantii vor putea degusta 6 vinuri din gama premium de la Crama Girboiu care vor fi servite alaturi de preparate culinare special gandite si gatite de bucatari specialisti, cu produse din cadrul magazinului Real Constanta.

Se vor degusta urmatoarele vinuri de la Crama Girboiu:

–          EPICENTRUM Sarba&Plavaie;

–          EPICENTRUM Merlot&Cabernet Sauvignon Barrique;

–          TECTONIC Feteasca Neagra;

–          TECTONIC Sarba;

–          BACANTA Merlot Barrique;

–          BACANTA Sauvignon Blanc

photo 5

Al doilea eveniment denumit ‘Wine Club‘ este adresat doar membrilor clubului de vin initiat de Real si se adreseaza in mod deosebit celor din Horeca si cunoscatorilor. Evenimentul ‘Wine Club’ se va desfasura vineri in incinta Real Constanta incepand de la ora 18:00, participantii fiind invitati nominal.

photo 1 (2)

Pentru cei aflati in Constanta in acest weekend este o oportunitate buna de a descoperi gama vasta de vinuri de calitate din cadrul Real,-Wine Boutique si de a petrece cateva ore in compania altor oameni ce impartasesc aceeasi pasiune pentru vin si mancare buna. Inscrierile se fac de obicei din timp, locurile disponibile fiind ocupate rapid.

Categories: Pub, Romania
 1. Dusan Wilms
  April 14, 2015 at 15:48

  Super!

  Sent from my iPhone

  >

 2. April 14, 2015 at 16:33

  Felicitari ! Vinuri deosebite pentru oameni frumosi !!! Felicitari Livia, felicitari Real !!

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: