Home > Pub > (P) Adevarul, Catavencii si Dilema Veche promoveaza Festivalul PROVINO

(P) Adevarul, Catavencii si Dilema Veche promoveaza Festivalul PROVINO

 

 Adevarul, Catavencii si Dilema Veche promoveaza Festivalul PROVINO. Trustul de presa Adevarul Holding este Partener Media al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie organizat la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie, la Centrul Expozitional Providenta.

La Festivalul PROVINO echipa Adevarul Holding va intampina publicul cu vinurile “Dilema Veche”, alaturi de publicatia cu acelasi nume, care va fi distribuita vizitatorilor.

In portofoliul Adevarul Holding se regasesc ziarul Adevarul, Adevarul Moldova, Adevarul Weekend, saptamanalul local Adevarul de Seara, publicatiile culturale Dilema Veche (90.000 de cititori/luna si 22.000 de exemplare vandute) si „Dilemateca” – una ditre cele mai citite reviste de opinie; saptamanalul de satira “Catavencii” – o revista editata in 50.000 de exemplare care reinventeaza originalul si spune povestea catavencilor, reluata si rescrisa dupa 20 de ani; Click! si revistele „Click! Pofta buna!”, „Click! pentru femei”, „Click! Sanatate”, „Tango” si „OK! Magazine”; Foreign Policy Romania si Forbes Romania. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, dar şi al noului produs “Blik Secret”.

Categories: Pub
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: