Home > Pub > (P) Vinul.ro partener media al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie

(P) Vinul.ro partener media al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie

Vinul.ro este partener media al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie. In calitate de partener media Vinul.ro mediatizeaza cele mai noi informatii cu privire la Festival si la activitatile din cadrul acestuia.

Crama Oprisor participa ca expozant la PROVINO 2011. In luna mai a acestui an Crama Oprisor a obtinut trei medalii la Concursul International de Vinuri Bucuresti (International Wine Contest Bucharest – IWCB). Vinurile premiate au fost Maiastru Feteasca Neagra 2009, medaliata cu aur, Caloian Cabernet Sauvignon 2010 si La Cetate Miracol Merlot 2008, medaliate cu argint.

Tehnologii si echipamente in domeniul vinificatiei, prezente la Festivalul PROVINO

Grupul de firme Valdo Invest, unul dintre liderii de piata in furnizarea de echipamente si tehnologii cu aplicatii in vinificatie, se numara printre expozantii Festivalului PROVINO organizat la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie. Valdo Invest are o experienta de 15 ani pe piata furnizarii de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, cu aplicatii in vinificatie, procesarea laptelui si a carnii. In 2011 Valdo Invest a dezvoltat parteneriate si a furnizat servicii unui numar important de crame si centre de vinificatie care au derulat proiecte de modernizare.

Producatorii de vin din Republica Moldova invitati speciali la PROVINO

Editia de anul acesta a Festivalului PROVINO  are ca Partener Strain Republica Moldova, producator traditional de vinuri.

Standul Partenerului Strain va fi unul dintre punctele de atractie ale Expozitiei PROVINO. In acest spatiu dedicat vinurilor din Republica Moldova producatorii de vin din tara partenera vor organiza degustari de vinuri, spectacole, momente artistice traditionale si show-uri gastronomice.

Organizatorii Festivalului PROVINO au pregatit pentru participantii la eveniment o zona special amenajata pentru degustari de vin realizate sub indrumarea somelierilor si a degustatorilor autorizati.

In zona “WINE & GASTRONOMY” publicul PROVINO va fi initiat in arta degustarii vinului si asocierea lui cu mancarea. La fiecare  sesiune de degustari vor fi prezentate maxim 4 tipuri de vinuri dintre cele albe, roşii, roze, efervescente romanesti, vinuri rare romanesti si vinuri internationale. Vinurile vor fi servite in compania gustarilor puse la dispozitie de restaurantele partenere.

Degustarile vor avea loc zilnic, in perioada 3 – 6 noiembrie,  intre orele 12.30 – 13.15 | 13.15 – 14.00 | 14.00 – 14.45 | 14.45 – 15.30 | 15.30 – 16.15 | 16.15 – 17.00, in grupe a cate 50 de persoane.

Pentru inscrieri la degustarile de vin organizate in zona “WINE & GASTRONOMY”, puteti contacta reprezentantul PROVINO.

Contact: Nicoleta Diaconescu,

email: nicoleta.diaconescu@abplus.ro,

Tel: 0374 326 043

Categories: Pub
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: