Home > Pub > (Pub) Noutati PROVINO Vin. Arta. Gastronomie

(Pub) Noutati PROVINO Vin. Arta. Gastronomie

Partenerul Oficial al Festivalului PROVINO Vin. Arta. Gastronomie de la Iasi este apa minerala Bilbor, apa care dezvaluie puritatea izvorata de la altitudine. Pentru lansarea din 2010 a apei minerale Bilbor a fost demarat si implementat un proiect de tip greenfield, inceput in anul 2008, investitia in acest proiect ridicandu-se la o valoare de peste 10 milioane de euro.

AGROINDUSTRIALA BUCIUM, expozant PROVINO, lanseaza o noua gama de spumante.

Ionut Stoian, Director Vanzari & Marketing la AGROINDUSTRIALA BUCIUM, vorbeste intr-un interviu acordat siteului http://www.provino.ro  despre participarea la Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie care va avea loc la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie 2011 si despre noua gama de vinuri care va fi lansata  pe piata in aceasta toamna. AGROINDUSTRIALA BUCIUM pregateste lansarea unei noi game de spumante. Aceste spumante vor fi incadrate in segmentul premium si vor fi in doua tipuri de ambalaje: 750 ml si 375 ml. Ca si baza, spumantul va fi un cupaj de sauvignon cu feteasca regala si va fi in 3 variante: brut, demisec si dulce. Gamele prezente la acest festival vor fi:  Bucium 1949, Mesterul Manole, Crama, Boieresc, Festiv, Vinuri de vinoteca si rachiuri naturale. Conform acestuia tendinta de consum in acest an s-a indreptat catre vinurile ieftine dar si calitative. Ponderea vinurilor premium in vanzari este mult mai mica decat in anii precedenti.

Hotelul Restaurant “La Castel” este Partenerul Gastronomic al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie, organizat la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie. Maestrii bucatari ai restaurantului au pregatit o suita de meniuri special gandite pentru aceasta ocazie si vor delecta publicul Festivalului PROVINO cu show – uri culinare. Mai multe detalii despre acestea vor fi disponibile in curand, pe siteul oficial al Festivalului PROVINO, www.provino.ro.

Advertisements
Categories: Pub
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: