Home > Pub > (Pub) Festivalul PROVINO – Vin.Arta.Gastronomie

(Pub) Festivalul PROVINO – Vin.Arta.Gastronomie

Intre 3-6 Noiembrie Compania ABplus Events organizeaza Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie ce va avea loc la Centrul Expozitional Moldova in Iasi. ABplus Events organizeaza targuri si expozitii in constructii la nivel national din 1997. Printre brandurile dezvoltate in timp de ABplus Events se numara CAMEX Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii, Forumul Regional in Constructii Construct Week, Conferintele nationale de arhitectura RIFF, GIS, INGLASS, revistele ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

Targul va avea pe langa spatiul clasic cu standurile participantilor, alte cateva sectiuni speciale care merita toata atentia:

– SALONUL ROYAL WINES, adresat connaiseur-ilor, este un spatiu dedicat expunerii si degustarilor de vinuri premiate. In cadrul sau vor participa companii ce au in portofoliu vinuri premiate in ultimii 5 ani la concursuri internationale desfasurate sub auspiciile Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV). Accesul vizitatorilor se va face pe baza biletului achizitionat la intrarea in salon.

– SALONUL VINURILOR RARE ROMANESTI, destinat expunerii si degustarilor de vinuri rare romanesti, este dedicat companiilor expozante ce au in portofoliul lor soiuri de vinuri rare, produse in podgoriile din Romania. Accesul vizitatorilor in aceasta zona se va face in baza unui bilet achizitionat la intrarea in Centrul Expozitionat sau a unei invitatii.

– WINE&GASTRONOMY, zona de entertainment unde vor avea loc show-uri gastronomice si degustari. O zona special amenajata, unde companiile expozante vor realiza zilnic degustari de maxim 3 soiuri, in prezenta unui public de cel putin 50 de persoane. Producatorii vor alege intre 1 si 4 tipuri de vin din fiecare soi – soiuri albe, soiuri rosii, soiuri roze, vinuri efervescente.

– ART&MUSIC, eveniment conex al Festivalului PROVINO, desfasurat in doua muzee iesene, unde vor avea loc expozitii de arta si concerte de jazz, blues si muzica veche in compania unor vinuri bune.

– Standul Partenerului Strain este spatiul unde vor expune companii din industria de profil din tara partenera- cel mai probabil Germania, si vor avea loc degustari de vinuri, spectacole, momente artistice si show-uri gastronomice traditionale.

Festivalul PROVINO se adreseaza atat publicului larg cat si publicului specialist. Festivalul va reuni reprezentanti ai segmentului HoReCa, producatori, importatori si distribuitori de vinuri nationale si internationale, precum si companii din industria viniviticola si domenii conexe-accesorii, servicii si publicatii pentru industria vinului.

In cadrul Festivalului va exista un Wine Shop: zona in care publicul vizitator va putea achizitiona vinurile prezentate. Spatiul dedicat zonei Wine Shop este situat in zona de iesire a publicului vizitator din incinta Centrului Expozitional Moldova, pentru a facilita achizitionarea vinurilor.

Pentru mai multe informatii referitoare la programul complet puteti vizita direct pagina targului aici.

Advertisements
Categories: Pub
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: